AcasăNewsTanar mort in conditii suspecte la Mamaia, la scurt timp dupa ce...

Tanar mort in conditii suspecte la Mamaia, la scurt timp dupa ce a iesit din club

Un tanar de 23 de ani, din Bucuresti, a murit in Mamaia, la putin timp dupa s-a intors dintr-un club unde participase la o petrecere la care s-ar fi consumat substante halucinogene.

Dupa o noapte de distractie petrecuta intr-un club din nordul statiunii Mamaia, in jurul orei 3:00 baiatului i s-a facut rau. Desi prietenii alaturi de care mersese la mare au incercat sa-i acorde primul ajutor si au chemat ambulanta, tanarul nu a mai putut fi salvat, noteaza romaniatv.net.

Medicii nu exclud varianta ca bucuresteanul sa fi suferit un stop cardio-respirator pe fondul consumului excesiv de alcool sau de substante halucinogene. Totusi, cauza mortii va fi stabilita cu exactitate abia dupa necropsie.

Cu nici o ora inainte sa moara, turistul postase fotografii pe un site de socializare in care arata cat de bine se distreaza.

author avatar
Alina Costache
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger