AcasăNewsTanar licean, gasit injunghiat in casa

Tanar licean, gasit injunghiat in casa

Sfarsitul dramatic al unui tanar elev in clasa a XII-a la un liceu din Iasi este investigat de catre politistii si procurorii locali.

Tanarul a fost gasit prabusit in locuinta familiei chiar de catre tatal sau, care, conform antena3.ro, lucreaza la SRI. Ingrozit de cele vazute, omul a gasit puterea sa sune dupa ajutor, cautand cu disperare sa isi salveze baiatul. Din pacate, n-a fost chip ca doctorii sa mai poata face ceva pentru a-l readuce la viata pe tanar.

Ulterior s-a aflat ca liceanul in varsta de 18 ani fusese injunghiat, vechiculandu-se chiar ca ar fi ramas chiar cu un cutit in spate, dupa agresiune. Descoperirea a fost facuta seara trecuta, iar la locul tragediei au ajuns, rand pe rand, medicii, politistii, dar si reprezentantii de la Medicina Legala. Acestia din urma au preluat trupul fara viata al elevului de liceu, urmand sa faca autopsia, ale carei rezultate sa ii ajute pe oamenii legii sa stabileasca exact in ce conditii si-a gasit sfarsitul tanarul. De altfel, politistii au inceput deja o ancheta in acest sens, urmand sa stea de vorba cu vecinii, dar si cu apropiati ai victimei.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger