AcasăNewsTanar injunghiat, la un concert desfasurat in Capitala

Tanar injunghiat, la un concert desfasurat in Capitala

Iesise cu mai multi amici, cu gandul mearga la un eveniment in aer liber, in Parcul Titan, din Bucuresti. Nu s-a gandit, insa, ca va ajunge pe mana medicilor, dupa ce a cazut victima unei agresiuni.

Este cazul unui tanar in varsta de 25 de ani, din Capitala, care s-a ales cu o rana la antebrat, dupa ce, din cate se pare, a fost atacat cu un briceag. Primele date indica faptul ca leziunea nu este de natura sa ii puna viata in pericol.

Cei care au dat alarma au fost chiar prietenii barbatului, care, undeva la finalul concertului, au alertat jandarmii care fusesera detasati la respectiva cantare, din cate a explicat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, intr-o interventie la Antena 3. S-au facut verificari la fata locului si s-au identificat doi suspecti, care au fost dusi la audieri, la politie.

Ramane ca oamenii legii sa stabileasca nu doar vinovatiile persoanelor implicate in incident, ci si motivele care au dus la producerea agresiunii, pana la momentul de fata nefiind clare aceste circumstante.

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger