AcasăNewsTanar impuscat de un politist, in Vaslui

Tanar impuscat de un politist, in Vaslui

Un barbat in varsta de 26 de ani a murit, joi, dupa ce ar fi fost impuscat accidental de un politist vasluian.

Acesta din urma ar fi incercat sa-l opreasca pe tanar, care fugise dintr-o masina pe care ar fi condus-o, desi avea carnetul suspendat, din cate anunta presa locala.

Ajuns la ananghie, soferul ar fi incercat sa se faca nevazut, cu politistul pe urmele sale. Se pare ca omul legii l-ar fi somat, in incercarea de a-l face sa se opreasca, si cum acest lucru nu s-a intamplat, a pornit in fuga dupa acesta. Cand l-ar fi prins, arma omului legii s-ar fi descarcat accidental. Ranit la cap, tanarul de 26 de ani a pierit, in ciuda faptului ca medicii au incercat sa il salveze.

author avatar
Andrei Coman
130 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce cauta ala sa fuga, cu pistolul neasigurat in mana?! Fugea dupa un criminal, il stia de terorist, fugarul se grabea sa atenteze la viata cuiva?! Nu stiu de ce, dar nu cred ca politistul facea exces de zel, de capul lui. Mie imi pare ca exista o directie data de undeva de sus, ca politistii sa fie „coiosi”. Ca ii tot vedem pe strazi, mai ales dupa miezul noptii, ca o haita flamanda, aroganta si hartuitoare, ca „legea le permite”. Care lege?! Ca ei jura pe Constitutie sa apere drepturile si libertatile cetateanului…Ce nenorocire facuse fugarul, vreun accident?! Care era riscul sa fuga din tara si sa scape nepedepsit?! Si daca scapa, ce?! E prea ieftina o viata in statul politienesc! Intra la statistici, mai mult o sa-l coste pe politist sa deconteze glontul…De ani de zile, pregatirea tragerii a devenit o gluma proasta, chiar si pentru politistii cu scoala. Imaginati-va, ca, din lipsa de cadre, MAI, de ani buni, apeleaza la sursa externa, adica ia niste civili, majoritatea ratati in alte meserii, sau frustrati si complexati, dar capabili sa treaca testele superficiale si sunt facuti politisti, cu arma in dotare. Pana acum, nenorocirile au mai fost tinute in frau, ca mai erau politisti cu carte, care-i luau „in tutela” pe „baietii de cartier” deveniti „oameni ai legii”. Acum, dupa ultimele pensionari, au ajuns tutori unii ca ei, adica cei din generatiile primilor „repetenti”, 2006, gen. Sa aprinda si Coarna o lumanare! Stie el de ce…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger