AcasăNewsTânăr împușcat de polițiști în județul Cluj. „Aruncă piatra și lasă-mă să-ți...

Tânăr împușcat de polițiști în județul Cluj. „Aruncă piatra și lasă-mă să-ți pun garou! Sângerezi prea tare” VIDEO

Tânăr împușcat de polițiști în județul Cluj. „Aruncă piatra și lasă-mă să-ți pun garou! Sângerezi prea tare” VIDEO

Un tânăr din Cluj suspectat că a furat lemne a fost împușcat în picior de polițiști și a fugit de agenți. Un polițist ar fi tras două focuri de avertisment.

Unul dintre hoți ar fi încercat să-i ia arma, moment în care a fost împușcat în picior.

Tânărul ar fi furat lemne

În filmarea făcută publică de un bărbat care susține că e chiar fratele rănitului, se vede cum polițiștii încearcă să-l convingă pe rănit să se oprească pentru a-i da primul ajutor.Cel care filmează le reproșează agenților că ei sunt cei care l-au împușcat după ce l-ar fi prins la furat de lemne.

La doar câteva minute după incident, prietenii victimei au pornit un live pe o reţea de socializare, în care le cereau explicaţii poliţiştilor. Oamenii legii au reuşit cu greu să-i acorde rănitului primul ajutor pentru că tânărul era agresiv.

„A tras cu pistolul în el. Dar ce facem, unde suntem aici? Unde ne aflăm, în junglă?”, se aude vocea celui care filmează. „Ascultă, aruncă piatra și lasă-mă să-ți pun garoul ăsta ca să nu mai sângerezi”, spune unul dintre polițiști, filmat de la volanul mașinii.

Până la urmă, bărbatul rănit nu mai poate înainta, iar unul dintre polițiști improvizează un garou dintr-o curea pentru a-i opri sângerarea.

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj nu a dat detalii despre incident, pe motiv că procurorii au deschis un dosar în acest caz, scrie stiridecluj.ro.

author avatar
Andreea Vlad
597 afisari

8 COMENTARII

  1. Daca fura lemne…e bine?
    Poate ii da si cu toporul in cap…s- a mai intamplat.
    Da ! e jungla cand furi si speri sa nu ti se intample nimic Doar le vinzi si iei bani.E grea munca.

  2. Da’ pe ” jefuitorii mei ” austreecii, cand ii impuscati natarailor.Sau inca nu aveti dezlegare dela esuaaaaat ? Cum fura baiatul ala lemne,fara caruta,masin a,cameon,tir sau chiar cu trenul cum fura busteni de ani de zile austreecii mei.Fura lemne pe sosea,asa se vede,pe sosea,si nici un lemn.

  3. Dar pe Companiile Internationale cu Capital Strain, mincale-ar inima ciinii, si KIA care au Furat Toate Lemnele cind ii impuscati in cap?!?

    Rachetele Hipersonice Rusesti s-au pishat pe depozitul NATO cu Uraniu saracit din Vestul Ukrainei la jumatea lunii trecute. De-atunci BESTIA si FIARA au last-o mai moale cu razboiu’.Acesti monstri nu inteleg decit un singur argument: argumentul fortzei.

    Sa dea Dumnezeu sa avem parte cit de curind de Razboi Termo-Nuclear! Juma da miliard da mortzi GARANTAT!

  4. Majoritatea ziarelor n-au preluat, se pare, feic-niuzul iar altele, care nu s-au prins de la-nceput, l-au scos. Greu de crezut că un om rănit la picior atît de rău de lasă urme de sânge umblă atît de bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger