AcasăNewsTânăr filmat în timp ce dansa pe capota unei mașini, în apropiere...

Tânăr filmat în timp ce dansa pe capota unei mașini, în apropiere de Poliţia Capitalei / Cui aparținea autovehiculul – VIDEO

dansa pe masinaTânăr filmat în timp ce dansa pe capota unei mașini, în apropiere de Poliţia Capitalei / Cui aparținea autovehiculul - VIDEO / captură video

Un tânăr a fost filmat în timp ce dansa pe capota unei maşini, în apropiere de Poliţia Capitalei. Imaginile înregistrate au fost apoi pe reţelele de socializare.

În clipurile video apar două persoane, iar cei care au publicat imaginile susţin că cei doi ar fi lovit cu picioarele şi o motocicletă.

Proprietarul mașinii a făcut reclamație la Poliție

„Aseară chiar lângă Poliţia Capitalei, în centrul Bucureştiului, 2 tineri s-au filmat în timp ce au dansat şi vandalizat o masina şi au lovit cu picioarele o motocicletă”, este mesajul care însoţeşte imaginile.

Incidentul a avut loc în data de 2 iunie. Internauţii şi-au propus să-i identifice pe cei doi. „Haideţi să-i identificăm, pentru ca mâine pot dansa pe maşina ta”, se mai arată în mesaj.

„La data de 2 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că autoturismul său, parcat pe o stradă din Sectorul 5, prezintă urme de încălţăminte şi distrugeri ale unor elemente de caroserie. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, a transmis Poliţia Capitalei.

author avatar
Andreea Vlad