AcasăNewsTanar din Suceava, sub control judiciar. E acuzat de contrabanda, dupa ce...

Tanar din Suceava, sub control judiciar. E acuzat de contrabanda, dupa ce a fost prins cu masina plina cu tigari

Un barbat a ajuns in atentia politistilor, dupa ce, la un control in trafic, oamenii legii au gasit in masina pe care o conducea aproape 190.000 de tigari, ascunse intr-un compartiment special amenajat. Tanarul a fost plasa sub control judiciar, avand interdictie sa parareasca judetul Suceava.

Politistii departamentelor de Investigare a fraudelor si de la Rutiera din cadrul IPJ Neamt au controlat autoutilitara la volanul careia se afla suceveanul in varsta de 25 de ani si care circula, vineri seara, pe DN 15 C. In urma verificarilor, oamenii legii au gasit 189.900 de tigeri de contrabanda, aflate intr-un compatiment, ascunse in autovehiculul respectiv. Bunurile erau aduse din Ucraina si Moldova, anunta, duminica, reprezentantii IPJ Neamt intr-un comunicat.

Barbatul este cercetat  pentru contrabanda cu tigari. „La solicitarea politistilor, procurorul de caz a dispus masura controlului judiciar prin instituirea interdictiei de a parasi judetul Suceava. In cauza a fost dispusa masura indisponibilizarii autovehiculului utilizat, iar tigarile au fost ridicate pentru continuarea cercetarilor”, precizeaza aceeasi sursa.

Foto: radio-oltenita.ro

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger