AcasăNewsTanar din Dambovita, BATUT cu BESTIALITATE intr-un magazin! Imagini cu un impact...

Tanar din Dambovita, BATUT cu BESTIALITATE intr-un magazin! Imagini cu un impact emotional puternic! (VIDEO)

Doi barbati din Dambovita sunt cercetati penal pentru lovire si alte violente, dupa ce l-au batut cu pumnii si cu picioarele pe un tanar de 28 de ani, intr-un magazin din Comisani, incidentul fiind inregistrat pe camerele de supraveghere ale unitatii.

„Am fost sesizati de catre un tanar de 28 de ani, din comuna Comisani, sat Lazuri, cu privire la faptul ca ar fi fost agresat. Este vorba despre doi barbati de 36 si 31 de ani. Incidentul a avut loc intr-un magazin-bar din satul Lazuri, iar echipa de cercetare deplasata la fata locuri a identificat doi agresori. Ei au fost amendati cu cate 200 de lei, iar partea vatamata a depus plangere la Politie”, a spus Alexandra Niculae, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Dambovita.

Dupa bataia incasata, tanarul a avut nevoie de ingrijiri medicale, insa nu a fost internat in spital. „A fost intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente”, a mai spus Niculae.

Victima le-a povestit oamenilor legii ca in fata magazinului au oprit trei masini din care au coborat 13 persoane, o parte dintre ei intrand in unitate si lovindu-l cu pumnii si cu picioarele, iar la un moment dat unul dintre ei l-a lovit cu o sticla de suc in cap, iar altul a cerut un scaun de la vanzator, tot pentru a-l lovi.

Incidentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere din magazin.

[youtube]q_rgzMwzRrc[/youtube]

author avatar
Alina Costache
507 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger