AcasăNewsTanar de 26 de ani, mort in conditii suspecte intr-o sectie de...

Tanar de 26 de ani, mort in conditii suspecte intr-o sectie de politie din Capitala!

Un barbat de 26 de ani, arestat de oamenii legii dupa ce a fost prins cerand ilegal taxe de parcare, a murit in conditii suspecte la sectia 10 de Politie din Capitala. Familia tanarului ii acuza pe politisti ca l-au batut pana cand l-au lasat fara suflare.

Insa, in timp ce politistii sustin ca tanarului i s-a facut rau din senin, analizele medicilor legisti arata altceva. Victima a decedat din cauza unei rupturi de splina si a acumularii de sange in cavitatea abdominala.

Tanarul de 26 de ani pazea parcarile din zona Pietei Unirii, de acolo fiind luat de oamenii legii. „L-a luat pur si simplu. Nu l-a imobilizat. L-a luat ca pe un caine si l-a aruncat in fata masinii. L-a aruncat in masina si a plecat cu el si a fost dus”, sustine unul dintre martori, citat de realitatea.net.

In aceeasi seara, familia a fost anuntata ca baiatul a fost retinut, iar o ora mai tarziu, rudele au aflat ca barbatul a murit chiar la sectia de politie, cauzele decesului fiind anemie, ruptura de splina si hemoragie in zona cavitatii abdominale. Prietenii sunt convinsi ca Daniel a fost batut de politisti, pentru ca ar avea urme de violenta pe corp.

Contactati de jurnalisti, reprezentantii Politiei Capitalei au refuzat sa comenteze cazul. Pentru ca este vorba de o moarte suspecta, cazul a ajuns in atentia procurorilor de la Parchetul Capitalei.

author avatar
Alina Costache
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger