AcasăNewsTânăr de 22 de ani, prădător sexual! A răpit o copilă de...

Tânăr de 22 de ani, prădător sexual! A răpit o copilă de 13 ani şi a violat-o într-o casă de la marginea satului

Tânăr de 22 de ani, prădător sexual! A răpit o copilă de 13 ani şi a violat-o într-o casă de la marginea satului

Caz îngrozitor în judeţul Brăila. Un tânăr de 22 de ani, din judeţul Vaslui, a răpit o copilă de 13 ani, apoi a violat-o. Totul a început de la o întâlnire pe care şi-a dat-o pe TikTok cu o altă fată, de 18 ani.

Totul s-a întâmplat pe 23 noiembrie, în satul Pitulaţi, comuna Scorţaru-Nou.

Mama fetei a alertat Poliţia

Pentru că nu a găsit-o pe fata de 18 ani, tânărul a intrat în vorbă cu fetiţa de 13 ani, care s-a dovedit a fi verişoara tinerei. Acesta a convins-o pe fată să se urce în maşina sa şi a plecat cu ea.

Ajuns la domiciliul său din județul Vaslui, bărbatul a violat minora ore întregi, însă fata a profitat la un moment dat de neatenția agresorului și a sunat-o pe mama sa, povestindu-i calvarul prin care trece.

Mama fetei a sunat la 112 și a spus polițiștilor prin ce trece fiica sa. Operatorii la de la 112 au reușit să intre în legătură cu minora și i-au dat indicații importante până la sosirea echipajelor de poliție, copila baricadându-se într-o încăpere.

Sunt analizate probele ADN

Suspectul a fost identificat, însă nu a fost reţinut până acum pentru că anchetatorii aşteaptă rezultatele unor probe ADN.

În data de 23 noiembrie 2022, ora 17:37, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unei infracțiuni de viol, în comuna Băcani, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Bârlad au stabilit că, la data de 23 noiembrie 2022, un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 22 de ani, ar fi abuzat sexual o minoră.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

author avatar
Andrei Ștefan
524 afisari

9 COMENTARII

  1. Alooo mamaaaa…idiotul asta a chemat tot orasul sa ma cotzaieee..deja sunt la vasluianul numarul 65475…ma ustura fundul..trimite-o pe vara-mea ca eu nu mai pot…vreau sa iau pauza

  2. De ce nu ștergeti mesajele indecente și fără de nici o noimă ? 🙄🤔
    Fiecare scrie ce ii trece prin cap , fără a avea nici o legătură cu subiectul prezentat…. .

  3. @SIlverFox …bai retardatule mintal dupa cum te exprimi esti 100% poponar…mars spurcaciune de pe forumuri ca duhnesti a rahat maroniu impins la deal…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger