AcasăNewsTanar cautat de politistii nemti, prins la o casa de pariuri din...

Tanar cautat de politistii nemti, prins la o casa de pariuri din Romania!

Isi incerca norocul la pariuri, fara sa intuiasca vreo clipa ca politistii sunt pe urmele sale. Portagonistul unei astfel de intamplari este un barbat in varsta de 30 de ani, ajuns in arestul Politiei Capitalei.

Tanarul a fost prins in cursul zilei de marti, in timp ce se afla intr-o astfel de casa de pariuri de pe raza orasului Giurgiu, situat in apropierea Bucurestiului. Barbatul este suspectat de savarsirea infractiunii de fals de moneda. Cum politistii germani nu au dat de urma sa, au emis pe numele sau un mandat european de arestare.

Conform IPJ Giurgiu, actiunea de identificare si retinere a suspectului s-a desfasurat in cursul zilei trecute. La operatiune au participat mai multi politisti giurgiuveni, ajutati de luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale.

Ulterior, tanarul a fost dus in fata magistaratilor, iar reprezentantii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucuresti au decis ca acesta sa fie retinut pentru 24 de ore, fiind dus in Arestul Politiei Capitalei, in asteptarea finalizarii procedurilor necesare predarii suspectului catre autoritatile judiciare din Germania, pentru continuarea cercetarilor.

102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger