AcasăNewsTanar canadian, prins la furat de paznicii unui magazin din Bucuresti

Tanar canadian, prins la furat de paznicii unui magazin din Bucuresti

Agentii de siguranta de publica de la Sectia 10 Politie, din Bucuresti, au retinut, marti seara, un cetatean canadian in varsta de 22 de ani.

Aflati in patrulare prin centrul Capitalei, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale, politistii au remarcat existenta unei altercatii la intrarea intr-un magazin de bijuterii.

Ajunsi la fata locului, politistii au observat cum paznicii magazinului s-au luat la harta cu un tanar canadian in varsta de 22 de ani.

Imediat s-a demarat o ancheta, iar din primele informatii reiese ca tanarul a vrut sa fuga cu un inel din magazin, dar a fost oprit de angajatii firmei.

Prins la inghesuiala, tanarul a sarit la bataie, insa in cele din urma s-a reusit imobilizarea sa. Conform Romania TV, tanarul incerca sa se faca nevazut cu un inel in valoare de circa 15.000 de lei, dar bijuteria a fost returnata angajatilor.

Barbatul era imbracat cu mai multe randuri de haine si avea trei cicatrici create artificial pe fata, pentru a nu fi recunoscut.

Canadianul este audiat de procurori si va fi prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger