AcasăNewsTanar acuzat ca a furat 46 de biciclete, de zeci de mii...

Tanar acuzat ca a furat 46 de biciclete, de zeci de mii de lei, prins si retinut!

Un barbat despre care oamenii legii au indicii ca s-ar fi ocupat, incepand din toamna anului trecut, cu „colectarea” unor biciclete care nu ii apartineau, pana la momentul in care a ajuns sa stranga 46 de astfel de vehicule pe doua roti, a ajuns pe mana politiei.

Este vorba despre un barbat in varsta de 34 de ani din orasul Ramnicu Valcea, despre care politistii din acest judet au aflat ca s-ar fi specializat in furtul de biciclete. Suspectul in cauza a pagubit zeci de amatori ai mersului cu bicicleta din orasul amintit, ajungand sa aiba nu mai putin de 46 de astfel de articole, estimate la 23.000 de lei.

Captura demna mai degraba de un depozit de articole sportive, ori de un velodrom a fost facuta in cursul zilei trecute, anunta reprezentantii IPJ Valcea, care precizeaza ca, odata depistat, tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca, in cursul zilei de joi, sa fie prezentat Instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Din cate se pare, tanarul n-ar fi avut nicio problema sa sustraga acele biciclete, desi acestea erau prinse cu un cablu antifurt de balustrazile scarilor blocurilor sau in curti, de vreme ce a ajuns sa adune zeci de astfel de vehicule. Conform sursei amintite, paguba ar fi fost produsa in intervalul septembrie anul trecut- aprilie anul curent.

sursa foto: Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger