AcasăNewsTalharul "Casanova", retinut de politisti. Actiona pe Calea Plevnei!

Talharul „Casanova”, retinut de politisti. Actiona pe Calea Plevnei!

Politistii de la Sectia 20, din Bucuresti, au reusit sa-l retina pe Gabriel Mazilu (37 de ani), talhar cunoscut mai ales sub porecla de „Casanova”.

Nascut si crescut in Dambovita, Mazilu a fost eliberat anul trecut din arest, dar a continuat sa atace femei care umblau singure in Bucuresti.

Barbatul obisnuia sa loveasca femeile pe la spate, sa le ia postele si apoi sa le sarute cu forta, de aici alegandu-se si cu porecla de „Casanova”. Cele care refuzau initial sa-l sarute, erau amenintate cu bataia.

Gabriel Mazilu s-a mutat la inceputul lunii decembrie in Bucuresti si, de atunci, a reusit sa dea numeroase astfel de lovituri in special in zona Calea Plevnei.

Retinut de politistii de la Sectia 20, Gabriel Mazilu a aflat ca a mai fost condamnat la opt ani de inchisoare intr-un alt dosar in care a fost acuzat de furturi si talharii, astfel ca va petrece ani grei dupa gratii.

Conform b365.ro, politistii bucuresteni au recunoscut ca enumerarea infractiunilor comise de Gabriel Mazilu se poate intinde pe cel putin trei pagini.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger