AcasăNewsTaizicheng își așteaptă sportivii

Taizicheng își așteaptă sportivii

Taizicheng își așteaptă sportivii

Taizicheng, districtul Chongli, din Zhangjiakou, în nord-vestul provinciei chineze Hebei, la 220 km de centrul Beijingului, este unul dintre cele trei locuri gazdă în care se va desfășura cea de-a XXIV-a ediție a Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 (mai exact – probele de ski).

Acesta este promovat în cadrul seriei de scurte producții video realizate de Centrul Cultural Chinez (pentru București – https://www.youtube.com/watch?v=ywkhUQsAyek&ab_channel=CentrulCulturalChinezBucharest), postate pe Youtube și adunate sub titulatura ”Frumoasa China: O călătorie de gheaţă şi zăpadă”.

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt introduși astfel, într-o lume de basm, unde peisajele naturale de iarnă și obiceiurile populare încântă deopotrivă. O rețea de transport bine pusă la punct face locul ușor accesibil și-l transformă într-o destinație ideală chiar și în afara perioadei de iarnă. Pentru că, Taizicheng este plăcut în aceeași măsură, pentru drumețiile rurale și escapadele în natură, revigorante.

Iubitorii Chinei, din întreaga lume, se pot bucura și online de aceste peisaje magnifice, urmărind seria scurtelor producții video de promovare a unor destinații uimitoare din Frumoasa China și pe pagina de Facekook a Centrului Cultural Chinez Bucharest (https://www.facebook.com/bucharestccc). Din partea României, Asociația Cultural – Sportivă și de Tineret ”Marele Zid” a primit statutul de partener special al evenimentelor.

Petre Moraru

author avatar
National
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger