AcasăNewsTaifunul Rammasun a facut prapad in China si Filipine, curmand peste 100...

Taifunul Rammasun a facut prapad in China si Filipine, curmand peste 100 de vieti (VIDEO)

Natura s-a dezlantuit si a semanat prapad in sudul Chinei si in Filipine. Super-taifunul Rammasun a curmat vietile a peste 100 de persoane si a provocat imense pagube materiale.

Vantul deosebit de puternic a fost insotit de ploi. Furtuna a distrus tot in cale. In timp ce in zona sudica a Chinei au fost inregistrate 16 victime pentru salvarea carora eforturile medicilor au fost zadarnice, bilantul dezastrului natural e cu mult mai mare, avand in vedere ca autoritatile din Filipine au anuntat ca au fost raportate cel putin 94 de decese.

[youtube]zL1UL3tx6bM[/youtube]

Taifunul a atins regiunile statului ce are capitala la Manila la inceputul saptamanii recent incheiate, pentru ca apoi sa ajunga in China. Cele mai afectate zone au fost Guangdong si Hainan, din provincia chineza Guangxi.

Fenomenul numit Rammasun, sau, local, Glenda a distrus foarte multe constructii, a doborat copaci, firele electrice, ducand la intreruperea alimentarii cu energie electrica, si a ingreunat circulatia -atat rutiera, feroviara, cat si aeriana. Sute de mii de oameni au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele si sa caute adapost in zone mai sigure.

[youtube]4XA6rv3qC_s[/youtube]

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger