AcasăNewsTaifun dupa referendum: 63 de parlamentari anchetati de procurorii DNA si DIICOT!

Taifun dupa referendum: 63 de parlamentari anchetati de procurorii DNA si DIICOT!

Concurenta „neloiala” dintre DNA si DIICOT depaseste cu mult pana si dusmaniile din mult hulita lume politica. Iar odata sabiile scoase din teaca, fie ca apartin oamenilor lui Daniel Morar sau ai lui Codrut Olaru, masacrul anchetelor nu mai poate fi oprit.

Zeci de deputati si senatori se afla pe listele negre ale lui Daniel Morar si Codrut Olaru

Astfel ca, mai nou, lupta de gherila dintre cele doua structuri care deja si-au calcat reciproc zonele de influenta se va muta cat de curand pe un cu totul alt front. Pentru ca, din informatiile intrate in posesia noastra, este iminenta declansarea unei adevarate operatiuni de ridicare a imunitatilor a zeci de parlamentari. Iar vanatoarea va fi una generalizata, atat DNA, cat si DIICOT, stabilindu-si deja propriile tinte miscatoare, in numar total de 63,  din randurile deputatilor si senatorilor.

Lista lui Morar

Dupa cum sustin sursele noastre, procurorii DNA au deja pregatita o strategie de „globalizare” a luptei anticoruptie, arma extrem de eficienta, prin care vor sa neutralizeze actiunile electorale si influenta in teritoriu a zeci de parlamentari. Mai exact, se vorbeste chiar de o lista de 42 de deputati si senatori ale caror nume se regasesc in diverse dosare instrumentate de oamenii lui Daniel Morar, pentru respectivii parlamentari urmand sa se ceara, pe banda rulanta, ridicarea imunitatii parlamentare. Pentru a putea fi anchetati in mai multe spete, in care vor fi acuzati, in majoritatea cazurilor, de complicitate la trafic de influenta.

Lista lui Olaru

Se pare insa ca planurile DNA au fost aflate de catre cei de la DIICOT, care in ultima vreme, dupa schimbarea coalitiei guvernamentale, au recuperat tot mai mult distanta care-i despartea de procurorii anticoruptie. Astfel ca, si cu un mic sprijin al ofiterilor de informatii, conducerea DIICOT a putut sa intocmeasca in scurt timp propria lista de parlamentari carora sa le ceara ridicarea imunitatii. Ce-i drept, lista lui Codrut Olaru ar fi ceva mai scurta, cuprinzand doar 21 de nume. Insa, pentru ca diversiunea sa fie totala, cei de la DIICOT ar putea sa dea „copy – paste” dupa registrul suspectilor DNA, plagiind in pripa cateva dosare.

[poll id=”312″]

author avatar
Catalin Tache
2.588 afisari

5 COMENTARII

  1. Sa ii da o data, sa ii bage la puscari sa scapam de toti borfasii astia. La cati aresteaza oricum nimeni nu raspunde.

  2. Cred ca vor incepe mari scadaluri dupa 29 iulie.Sa speram ca vor fi pedepsiti hotii si nurepresalii politice SPERAM IN PLECAREA LUI basescuPE VASUL RAHOVA sau JILAVA.Ar fi o ,mare usurare ptr TARA.

  3. Orice nelegiuire s-a produs in ultimele doua luni sub indrumarea lui V. Ponta si a acolitilor lui este negata de acesta. Un premier cu doctoratul plagiat nu ne reprezinta, dimpotriva ne ingrijoreaza ramanerea lui la guvernare.

  4. Nu sunt parlamentar. Sunt un roman de 72 de ai si datorita varstei am trait si vazut multe.
    Daca se va intampla asa ceva se va confirma ca in romania domneste”” STATUL POLITIENESC”” lucru care ne-ar descalifica pentru inca 20 de ani sa ajungem un stat democratic.
    Voi tinerii trebuie sa vegheati asa ceva sa nu se intample.
    Democratia nu se consolideaza cu dosare fabricate.
    Daca acesti parlamentari au dosare de ce au fost tinute in sertare pana acum? Cine a avut interes sa
    destabilizeze tara ?
    Tara este a vostra cum o conduceti asa veti trai.
    Noi, generatia noastra, v-am oferit cat am putut dar in mare parte ce aveti este facut de parintii si bunicii vostri.

  5. rita – te-ai trezit si tu cu 2 luni de guvernare care verzi doamne au auds ravagii si haos in Romania
    ai uitat de ultimii 8 ani unde tara a fost „stapanita” la propriu de boierimea Basista. Relele si dezastrul cauzat de ei iti trec pe deasupra capului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger