AcasăNewsTacticile de ”linistire” a judecatorilor, puse pe seama distractiei

Tacticile de ”linistire” a judecatorilor, puse pe seama distractiei

Sectia care ancheteaza magistratii a facut, ieri, audieri in masa. Procurorii au audiat procurori in cazul interceptarilor de la Parcetul Oradea. Cei cinci procurori de la DNA Oradea, inregistrati cum planuiau sa ”linisteasca” prin intimidare anumiti judecatori, s-au prezentat  la Parchetul General pentru a da cu subsemnatul in dosarul deschis, in rem, de Sectia pentru investigare a magistratilor.

In inregistrare apar Man Ciprian, Muntean Adrian, Ardelean Ciprian, Pantea Cosmi si Rus Lucian. Unul dintre cei care au dat cu subsemnatul in acesta cauza, procurorul Cristian Marius Ardelean, a declarat ca discutia despre anchetarea judecatorilor pentru ”linistirea” acestora a fost ”o discutie avuta la o cafea”. Poate la un vin sau  o tarie ar putea un procuror sa aiba o astfel de expresie despre ”linistirea” unor judecatori care nu faceau parte din ”campul tactic”. In interceptarea aparuta in spatiul public, apar detalii incredibile despre completele favorabile DNA Oradea si cele nefavorabile, despre actiuni de intimidare a judecatorilor prin trimiterea a doi judecatori care erau amenintai ca vor fi trimisi in judecata. Vocea cea mai puternica din inregistrare pare a fi a procurorului Man Ciprian. Cei cinci procori de la Oradea au solicitat ca autenticitatea inregistrarii sa fie verificata. E, insa, greu de crezut ca cineva ar putea ”fabrica” o astfel de inregistrare cu vocea a cinci procurori aflati la ”o cafea, cu sprit”.

author avatar
Ramona Feraru
344 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dar ce glume sa fac la DNA…sa ,,linistim” judecatorii! sa le dam ,,dauna totala”!! Dauna totala trebuie sa le dea guvernul ROMANIEI tuturor acestor antiromani! Sa nu-i mai lase sa se lafaie cu salariile alea nesimtite,sa fie demisi sa plece in privat,apoi procese impotriva celor care au incalcat legea!Sidaca e nevoie si la puscarie cu ei! Ca puscaria nu e pt. zebre cum zicea Giovani Becali ci pt. oameni!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger