AcasăNewsTableta iPad Mini, pusa in vanzare in mai multe tari

Tableta iPad Mini, pusa in vanzare in mai multe tari

iPad Mini

Apple a pus vineri in vanzare tableta iPad Mini,  in mai multe tari, printre care Noua Zeelanda si Australia. Deja primele stocuri au fost epuizate rapid.

iPad Mini

Tableta iPad Mini, „primul produs nou important de la decesul cofondatorului Apple, Steve Jobs”, dupa cum era descrisa in Wall Street Journal, se adreseaza unui anumit segment al potentialilor clienti, fiind mai accesibila ca pret, care incepe de la 329 dolari pentru cea mai ieftina versiune, cu 16 GB.

Tableta are diagonala de 7.9 inch, rezolutie: 1024 x 768, greutate: 312 g, capacitatea de stocare variand de la 16GB la 64GB si este disponibila in doua variante: alb si negru.

Tableta este disponibila in Noua Zeelanda, Australia, Hong Kong, Japonia, Coreea de Sud si Singapore si s-a dovedit a fi un succes. Compania Yobee, retailer de produse Apple, a avertizat inca de vineri ca stocurile sunt pe terminate. Tabletele cu cipuri care asigura suport pentru trafic de date mai intens in retelele mobile vor fi introduse la vanzare abia in cateva saptamani.

Stefan Munteanu

author avatar
National
519 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger