AcasăNewsTaberele din PDL se tiganesc in public

Taberele din PDL se tiganesc in public

Nemultumiti de faptul ca “sursele” nu reusesc sa surprinda  savoarea scandalurile  interne, pedelistii  au decis sa-si puna poalele-n cap in vazul tuturor.

CEZAR PREDA S-a saturat de duplicitatea “reformistilor”

Dupa ce s-au tot ciupit mai printr-un BPN, mai pe un blog, vechea garda democrat-liberala si deontologii  pripasiti prin partid au lasat fineturile si au dat-o , public, in “ba p-a ma-tii”.  Monica Macovei este ipocrita, a aruncat primul cu piatra Cezar Preda care, de altfel, a si sfatuit-o pe distinsa lui colega sa-i caute prin alte formatiuni mai imaculate. “Doamna Macovei sa ne spuna cu nume si predicat care sunt persoanele care trebuie sa plece (din PDL – n.r).

CRISTIAN PREDA Recunoaste ca s-au cam imputit lucrurile prin PDL

Ori a spune pe blog si a te ralia la sedintele de la «Hilton» unde se fac mari analize ale dreptei romanesti, ca PDL a tradat ideile reformatoare, raspunsul meu este urmatorul: ipocrizie”, a afirmat Preda, adaugand ca Macovei nu are decat sa-si faca partid, impreuna cu Teodor Baconschi, Sever Voinescu, Cristian Preda, Sebastian Lazaroiu si Valeriu Stoica.

Cezar Preda, organism  bolnav

MONICA MACOVEI Declara ca o sa plece din partid cand crede ea de cuviinta

Atinsi in mandria lor de reformisti, Baconschi, Macovei si Cristian Preda au sarit ca arsi, cel din urma mergand pana la a-l acuza pe Cezar Preda ca a castigat alegerile impartind zahar si ulei. Mai mult, europarlamentarul PDL a comparat nervozitatea colegului sau cu “reactiile unui organism bolnav”. Cu aroganta-i specifica, Teodor Baconschi a preferat in schimb sa-i dea peste nas lui Cezar Preda cu votul de la congres.

TEODOR BACONSCHI Sustine ca Cezar Preda face un spectacol de prost gust

“Lamentabila iesirea deputatului Cezar Preda impotriva noilor figuri din PDL. Dl Preda sfideaza astfel atat votul exprimat la recentul congres al PDL, cat si asteptarile electoratului de dreapta, pe care primenirea partidului le reflecta. Nu pot decat sa deplang aceasta colegialitate infirma. Un spectacol de prost gust, care dauneaza partidului nostru mult mai mult decat crede dl Cezar Preda in zilele sale de indispozitie solitara”, a conschis Baconschi. “Nu plec din partid la cererea lui Cezar Preda sau a altcuiva. Deciziile privind viitorul meu politic imi apartin”, Pentru ca era rost de scandal, Sebastian Lazaroiu nu s-a putut abtine sa nu toarne si el gaz pe foc. “PDL si-a cam pierdut auzul. Daca PDL alege doar trucurile logistice sa se mentina la putere in 2012, lehamitea si gustul amar vor fi atat de pregnante dupa 2012  incat cred ca PSD si PNL pot sa castige prezidentialele din 2014 chiar si cu Corina Cretu”, a mentionat Lazaroiu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger