AcasăSylvester Stallone si-a pierdut sora, la o luna dupa moartea fiului ...

Sylvester Stallone si-a pierdut sora, la o luna dupa moartea fiului

(foto: directproprietar.ro)

Sylvester Stallone trece printr-o perioada neagra. Actorul si-a pierdut si sora vitrega, la doar o luna dupa ce fiul sau, Sage, a fost gasit mort in casa.

(foto: directproprietar.ro)

Stallone a fost lovit de o noua tragedie, la scurta vreme dupa ce si-a ingropat baiatul in varsta de doar 36 de ani. Actorul si-a pierdut sora vitrega, de care era foarte apropiat. Toni Ann Filiti a murit de cancer pulmonar, duminica, la doar 48 de ani, lasand in urma un baiat, potrivit Contact Music.

Vestea l-a distrus pe Sylvester Stallone, care nu isi revenise inca dupa drama pierderii fiului, gasit mort in casa lui din los Angeles. Sora vitrega a fost ingrijita pana in ultima clipa de Jackie Stallone, mama ei si a celebrului star de la Hollywood. Oricat si-ar fi dorit sa o ajute, Sylvester Stallone nu a mai putut face nimic pentru tanara care a pierdut lupta cu boala cumplita.

La scurt timp dupa moartea fiului, Sage, Sylvester Stallone a cerut presei sa ii respecte durerea. „Nu e durere mai mare decat cea a unui parinte care isi pierde copilul. Sage a fost centrul universului nostru”, spunea actorul in varsta de 66 de ani.

author avatar
Cristina Stefan
635 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger