AcasăNewsSwoboda trece in revista pacatele lui Ponta in plin Congres PES

Swoboda trece in revista pacatele lui Ponta in plin Congres PES

Hannes Swoboda ii arata lui Victor Ponta ca socialistii europeni nu vor uita cu una, cu doua, greselile USL-ului

Socialistii europeni vor sustine in continuare PSD-ul, dar nu-i iarta lui Victor Ponta esecul demiterii lui Traian Basescu.

Hannes Swoboda ii arata lui Victor Ponta ca socialistii europeni nu vor uita cu una, cu doua, greselile USL-ului

Un presedinte de dreapta eliminat cu doi ani inainte de terminarea mandatului ar fi fost un frumos cadou pentru stanga europeana. N-a fost sa fie, ba mai mult, excesele comise de pesedisti si liberali i-au  obligat pe socialistii europeni sa tina isonul adversarilor din PPE, atunci cand acestia s-au napustit asupra guvernantilor USL. Aceasta umilinta nu va fi usor uitata, dovada in acest sens stand perdaful administrat de Hannes Swoboda, liderul grupului socialist din PE, pupilului dambovitean, Victor Ponta.

Concret, in timpul celui de-al IX-lea Congres PES, desfasurat la Bruxelles in acest week-end, Swoboda a tinut sa enumere ”greselile” facute de Ponta si de USL in timpul procedurii de suspendare: ”Critica mea este ca guvernarea prin decrete a fost modul de a guverna al lui Basescu si al Guvernului sau (…) Si a mai fost o greseala de informare, au fost prea timizi in a spune despre cum dl Basescu a condus cu adevarat, cum a schimbat caracterul tarii”. Iar cum Swoboda a adaugat si ca ”este pentru prima oara cand CE actioneaza foarte orientat politic”, este clar ca socialistilor europeni le sta in continuare in gat stangacia de care au dat dovada, pe malurile Dambovitei, fratiorii lor politici.

author avatar
Simona Badulescu
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger