AcasăNewsSwingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii

Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii

An dupa an, cea mai importanta intalnire a swingerilor din intrega lume se tine la Swingfield, o locatie secreta din Europa, discreta, dar dotata cu tot ce trebuie unei adevarate sarbatori  a sexului.

Europenii care au placeri mai neconforme cu restul societatii se aduna in mare secret ca sa faca si ei sex in toata legea
Camere secrete locsorul au ambianta imbietoare la amor si iadul celor ce vor fi pedepsiti spre propria lor placere

Nu este prea limpede cine a fost cu ideea de a monta un astfel de eveniment exclusivist, dar, initial exista, inca din anii 2000, un festival similar care se tine anual la New Orleans, unde peste 2.000 de swingeri se aduna la un loc pentru cea mai mare sex-petrecere din lume. In Europa, Swingfield creste pe an ce trece. Daca in 2015 la festival au participat 500 de swingeri, in 2016, numarul acestora a crescut pana la 700. Swingfield include un camping, locuri de parcare, un cort urias pentru serile de dans nebun, dar si doua alte corturi mai speciale. Unul este dedicat celor care fac si amor in grup, iar celalalt pentru amatorii de senzatii tari si mari admiratori ai sexului sado-masochist, asa cum a fost el ilustrat in „Fifty shades of Grey”. In serile de dans, nu este exclusa imperecherea chiar pe ring, iar concursurile de tipul „cel mai rapid orgasm”, adica , doamna care are cel mai iute orgasm (cu spectatori care dau note prestatiei) este premiata cu un vibrator pe masura. Deci, totul este menit unei sarbatori, ca sa nu zicem destrabalari generale, dedicate sexului total si cu toti.  Evident, lista participantilor este tinuta la secret, pentru ca amatorii sunt din toate paturile sociale.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger