AcasăNewsSwatch l-a sarbatorit pe Mickey Mouse

Swatch l-a sarbatorit pe Mickey Mouse

Modelul Spot Mickey a fost disponibil la vanzare doar 24 de ore

Cel mai celebru personaj de desene animate a implinit 90 de ani, ocazie cu care fabricantul elvetian de ceasuri a scos doua modele aniversare, ”Art Specials”, limitate si numerotate, create de artistul britanic Damien Hirst.

Modelul Spot Mickey a fost disponibil la vanzare doar 24 de ore

Swatch a dezvaluit cele doua modele la Shanghai. Unul, denumit Spot Mickey, a fost produs in 1999 exemplare si a fost disponibil la vanzare pe site-ul Swatch duminica, de ziua lui Mickey, timp de doar 24 de ore. Celalalt model, denumit Mirror Spot Mickey va fi propus in serie mai mare de 19.999 unitati si are dimensiuni mai mari. Artistul Damien Hirst a acceptat si ca semnatura sa sa fie gravata pe spatele celor doua modele aniversare. Swatch Spot Mickey costa 165 de euro in timp de Swatch Mirror Spot Mickey are un pret de 110 euro.

Mirror Spot Mickey are dimensiuni mai mari

Tot de ziua lui Mickey Mouse, in capitala Japoniei, Tokyo, vizitatorii parcului Disneyland au fost nevoiti sa astepte 11 ore la coada sa intre dupa ce organizatorii au oferit o atractie tematica denumita ”Casa lui Mickey”. Tokyo ofera doua parcuri care exploateaza universul lui Walt Disney: Disneyland si DisneySea, deschise in 1983 si respectiv in 2001. Potrivit Oriental Land, operatorul parcului Disney, o coada de asemenea dimensiuni a fost apreciata ca fara precedent.

author avatar
Tudor Borcea
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger