AcasăNewsSuveranii vor să fie "daci liberi", dar ei înfundă puşcăriile. Poliţiştii, ŞOCAŢI...

Suveranii vor să fie „daci liberi”, dar ei înfundă puşcăriile. Poliţiştii, ŞOCAŢI când au văzut cine era la volanul unui Smart!

masina SmartSuveranii vor să fie "daci liberi", dar ei înfundă puşcăriile. Poliţiştii, ŞOCAŢI când au văzut cine era la volanul unui Smart!

„Dacii liberi” sunt mai mult după gratii decât liberi. De exemplu, un bărbat din Suceava care se declară suveran refuză în continuare să se supună oricăror legi și circulă fără permis cu o mașină înmatriculată cu numele său, chiar dacă a făcut și închisoare pentru atitudinea sa de frondă.

Omul respectiv se revendică membru al grupării ”Suveranilor”, ce contestă orânduirea din România, a fost reținut de polițiștii suceveni pentru 24 de ore în noaptea de joi spre vineri după ce a fost prins conducând fără permis o mașină neînmatriculată, care avea în schimb plăcuțe inscripționate cu numele său.

Cine este „suveranul” din Suceava?

Cornel Cernoschi este din localitatea suceveană Dornești, are 42 de ani și a ispășit deja 8 luni de închisoare pentru aceleași infracțiuni (conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat).

După ce a ieșit din închisoare, a continuat însă să facă ce vrea și a fost prins de mai multe ori la volan, conducând mașina sa, un Smart, cu plăcuțe inscripționate ”Cornel Cernoschi”.

Bărbatul a solicitat, cu doi ani înainte, şi postul de guvernator al Moldovei, susţinând că este nepotul lui Ştefan cel Mare. În septembrie 2007, acesta a depus o petiţie la Tribunalul Suceava, în care a reclamat că este „nepotul lui Ştefan cel Mare“ şi că doreşte ca Moldova să-i fie retrocedată.

Joi, 17 iunie, în jurul orei 20.00, el a fost prins, când un echipaj de la Secția Rurală Gălănești, aflat în supraveghere trafic pe raza satului Costișa, comuna Frătăuții, Noi, a observat din nou, pe drumul din sat, de mașina care nu are cum să nu atragă atenția.

Conducătorul auto s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire și a oprit autovehiculului pe partea dreaptă a drumului comunal.

Avea permisul anulat şi maşina radiată

La o verificare amănunţită, agenţii au descoperit că bărbatul avea permisul de conducere anulat, iar mașina este radiată din circulație din anul 2018, au indicat bazele de date.

Suceveanul se revendică membru în organizaţia „Suveranilor”, care contestă orânduirea din România. Mişcarea se opune statului, indiferent de forma acestuia.

 

author avatar
Andrei Ștefan
982 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger