AcasăNewsUPDATE Sute de trenuri anulate si opt linii ferate inchise, marti, din...

UPDATE Sute de trenuri anulate si opt linii ferate inchise, marti, din cauza ninsorii

(foto: stilfm.com)

UPADTE Circulatia a fost inchisa si pe linia ferata Caracal-Corabia, din cauza ninsorii si a viscolului. Pana la ora 12, numarul garniturilor anulate ca urmare a vremii nefavorabile a ajuns la 363 trenuri de calatori, plus trenurile suburbane, potrivit CFR.

Ninsoarea face in continuare probleme pe calea ferata. Marti dimineata, sute de trenuri erau anulate si sapte linii inchise, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

(foto: stilfm.com)

Astfel, marti dimineata, din cauza ninsorii si a viscolului erau inchise urmatoarele linii ferate: Ploiesti – Urziceni, Bucuresti Sud – Oltenita, Bucuresti Nord – Urziceni, Faurei – Buzau, Giurgiu Nord – Videle, Alexandria – Zimnicea si Rosiori Est – Turnu Magurele, potrivit CFR.

De asemenea, la aceeasi ora erau 13 linii ferate cu circulatie restrictionata: Buzau – Iasi (prin Tecuci), Ciulniţa – Perisoru, Craiova Calafat – Piatra Olt, Tecuci – Liesti, Tecuci – Marasesti, Adjud – Buzau, Tecuci – Faurei, Faurei – Urziceni, Titu –  Targoviste, Bucuresti – Golesti, Bucuresti – Videle, Giurgiu Nord – Gradistea, Dragasani – Podu Olt.

Totodata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, au fost anulate un numar de 349 trenuri si trenuri suburbane, potrivit unei situatii actualizate la ora 8.00 pe site-ul Cailor Ferate Romane (CFR).

Reprezentantii CFR solicita persoanelor din zonele afectate de atentionarea “cod portocaliu” sa calatoreasca numai daca este „absolut necesar”, pentru ca in aceste zone este posibil ca trenurile sa fie anulate sau sa aiba intarzieri mari, generate de circulatia in conditii de iarna, in spatele plugurilor de zapada. In aceste zone, in situatia in care liniile sunt deschise, se va incerca mentinerea a cel putin un tren de calatori pe relatie, astfel incat sa existe legaturi feroviare.

376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger