AcasăNewsSute de tineri din Timisoara si din Capitala i-au adus un ultim...

Sute de tineri din Timisoara si din Capitala i-au adus un ultim omagiu lui Paul Walker

Fanii lui Paul Walker s-au adunat, vineri seara, cu masinile pe un stadion din Timisoara pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Paul Walker. De asemenea, sute de tineri s-au intalnit si in Bucuresti, pentru a aprinde o lumanare in memoria actorului din seria “Fast and Furious”.

Sute de tineri si-au dat intalnire, vineri, pe Stadionul Dan Paltinisanul din Timisoara, de unde au plecat in coloana, cu masinile, spre o parcare de la marginea orasului, iar odata ajunsi acolo, fanii lui Paul Walker au inceput spectacolul. Desi motoarele au fost turate la maxim, de aceasta data nu a fost vorba de adrenalina, evenimentul fiind o modalitate prin care fanii i-au adus un ultim omagiu actorului principal din seria “Fast and Furious”.

Totodata, in aceeasi seara, si in Capitala, aproximativ 200 de pasionati de masini, fani ai lui Paul Walker, s-au adunat in Piata Constitutiei. Acestia au aprins lumanari si au tinut un moment de reculegere in memoria regretatului actor, dupa care au plecat cu masinile spre Piata Victoriei, intr-un mars prin care au incercat sa atraga atentia ca viteza si teribilismul in trafic pot fi fatale.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie, la varsta de 40 de ani, intr-un accident de masina. Actorul si-a pierdut viata dupa ce autoturismul in care se afla a izbucnit in flacari. Actorul si-a pierdut viata dupa ce soferul a pierdut controlul autovehiculului si a iesit de pe carosabil, in Santa Clarita, in nordului orasului Los Angeles. Masina a lovit un copac, dupa care a explodat.

Citeste si:

Paul Walker nu va fi uitat: Surpriza inimaginabila pe care le-a facut-o unor viitori insuratei!

Paul Walker a murit in conditii cumplite: Familia neaga categoric ca ar fi facut cascadorii pe sosea!

Fiica lui Paul Walker, mesaj SFASIETOR: “As vrea sa ma trezesc din COSMAR!”

author avatar
Alina Costache
524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger