AcasăNewsSute de români blocați pe aeroporturile din Marea Britanie. Transporturile din Regat,...

Sute de români blocați pe aeroporturile din Marea Britanie. Transporturile din Regat, date peste cap din cauza ninsorii

aeroportSute de români blocați pe aeroporturile din Marea Britanie. Transporturile din Regat, date peste cap din cauza ninsorii / captură Antena 3

Sute de români sunt blocaţi de mai multe ore pe două aeroporturi din Marea Britanie, avioanele care ar fi trebuit să le aducă în ţară au fost anulate din cauza ninsorilor.

Aceştia au aşteptat întreaga noapte pe aeroport, au dormit pe scaunele din sălile de aşteptare, iar unii dintre ei au dormit chiar pe jos, în faţa birourilor de check-in.

Zborurile către România, amânate din cauza ninsorii

Un avion care ar fi trebuit să ajungă de la Luton la Cluj azi-noapte la ora 02:45 de minute a fost amânat, scrie antena3.ro.

De asemenea, a fost amânat un alt zbor către Suceava, iar în ceea ce priveşte aeroportul din Timişoara, un avion de la Luton ar fi trebuit să ajungă azi-noapte la ora 01:55, iar mai apoi să plece în această dimineaţă la 07:10 spre Germania.

Ninsoarea, poleiul și ceața au afectat drumurile, căile ferate și aeroporturile din Marea Britanie. Mai multe curse aeriene au fost amânate, iar pe rețeaua feroviară se înregistrează întârzieri, anunță autoritățile britanice.

O avertizare meteorologică este în vigoare în Scoția, în zona Londrei și în sud-vestul Angliei, așa că perturbările ar putea continua.

author avatar
Andreea Vlad
178 afisari

5 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger