AcasăNewsSute de procurori se judeca cu statul pentru sporul de stres

Sute de procurori se judeca cu statul pentru sporul de stres

Procurorul General Laura Codruta Kovesi merge pana in panzele albe pentru a recupera banii de sporuri de la salariati

Mai multe bonusuri financiare primite de catre magistratii procurori in urma cu cativa ani, prin hotarare judecatoreasca, le -au fost retrase acestora.  Mai mult, conducerea Parchetului General a trecut deja la oprirea esalonata, din salarii si pensii, a sumelor retroactive pe care procurorii trebuie sa le verse acum inapoi la bugetul statului.

Procurorul General Laura Codruta Kovesi merge pana in panzele albe pentru a recupera banii de sporuri de la salariati

Nemultumiti de aceste masuri, sute de procurori se judeca in prezent cu Parchetul General, nevroind sa renunte sub nicio forma la controversatul spor de stres, care se adauga automat la salarii. Sunt judete in care absolut toti procurorii aflati in activitate pe langa  unitatile Parchetului si chiar si cei iesiti la pensie se judeca pentru a nu pierde importantele avantaje materiale de care au beneficiat pana acum.

Dupa cum era insa de asteptat, instantele de judecata din judetele in care lucreaza procurorii si-au declinat competenta, dosarele fiind stramutate in alte localitati.

author avatar
eNational
181 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si uitea asa, justitia e oarba. Nici nu judeca corect, da nici nu are de ce sa o faca. Oricum e clar ca mergem spre bine………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger