AcasăNewsSute de persoane protesteaza in Piata Universitatii din Bucuresti

Sute de persoane protesteaza in Piata Universitatii din Bucuresti

Nemultumiti de modul in care au fost organizate alegerile din Diaspora, sute de bucuresteni au iesit, duminica seara, in strada.

Bucurestenii nemultumiti s-au adunat la Piata Universitatii, pe trotuarul din fata Teatrului National, si au inceput sa scandeze impotriva premierului Victor Ponta, cel considerat vinovat pentru modul in care au fost organizate alegerile prezidentiale in Diaspora.

Oamenii au cu ei diferite bannere pe care se pot citi mesaje precum „Iesi din casa daca iti pasa” sau „Lasati diaspora sa voteze”.

Bucurestenii ii solicita premierului Victor Ponta sa dea o ordonanta de urgenta pentru a prelungi programul de votare in Diaspora in asa fel incat toti romanii care vor sa voteze sa o poata face.

De asemenea, bucurestenii vor sa picheteze sediul Guvernului si sa ajunga in fata sediului PSD in momentul in care Victor Ponta se va afla acolo pentru aflarea rezultatelor de la alegerile prezidentiale.

Si locuitorii altor orase ale tarii au in plan asemenea actiuni, proteste urmand a fi organizate la Constanta, Cluj sau Timisoara.

author avatar
Cristi Ionita
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger