AcasăNewsUPDATE Noi proteste in Bucuresti si in mai multe orase din tara...

UPDATE Noi proteste in Bucuresti si in mai multe orase din tara -VIDEO

(foto: captura RealitateaTV)

UPDATE Cateva sute de persoane au venit, duminica, incepand cu ora 14, in Piata Universitatii. Este cea de-a treia zi in care au loc manifestari in centrul Capitalei, iar sloganul celor prezenti in strada este „Fara violenta”, informeaza Mediafax. De altfel, atat Sorin Oprescu, primarul Bucurestiului, cat si reprezentantii Jandarmeriei au facut apel la calm. Sambata seara, cativa protestatari, dar si trei jandarmi prezenti pe strazile din Capitala au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Si la Alba Iulia, pentru 100 de persoane s-au strans pe strazile din oras, cerand alegeri anticipate si strigand „Jos Basescu!”. La Timisoara, aproximativ o suta de oameni, majoritatea revolutionari, s-au adunat, duminica, in jurul orei 14.00, in Piata Victoriei din Timisoara. Manifestantii au strigat: „Nu va fie frica si Basescu pica”, „Nu stati in balcoane ca muriti de foame”.

[youtube]QPaa-8mNUr8[/youtube]

Sute de persoane s-au adunat, duminica, in Piata Unirii, din Iasi. Oamenii au pancarte, steaguri si scandeaza „Libertate”. De asemenea, cateva zeci de protestatari au iesit pe strazile Clujului, afisand bannere cu mesaje ca „Rusine jandarmi bucuresteni!”

 

(foto: captura RealitateaTV)

Seria manifestarilor de sustinere a medicului Raed Arafat, fondatorul SMURD, dar si de contestare a presedintelui si a Guvernului, continua, duminica, la Iasi si Cluj. La Iasi, cateva sute de oameni s-au strans in numar mare in centrul orasului, informeaza realitatea.net. Protestatarii au steaguri, pancarte cu diferite mesaje de protest si striga diferite sloganuri: „Basescu nu mai are nevoie de SMURD, noi avem” sau „Vrem anticipate!”.

De asemenea, in Cluj-Napoca, peste 50 de protestatari care s-au adunat la pranz in centrul orasului au steaguri si pancarte, potrivit Mediafax. „Basescu si ai lui, criminalii statului”, „Rusine jandarmi bucuresteni”, sunt doar cateva dintre mesajele afisate de oamenii aflati in Piata Unirii din Cluj. De asemenea, oamenii striga „Jos Guvernul”, „Clujule, trezeste-te” si „Demisia”.

[youtube]AePHeAFatEE[/youtube]

(foto: captura RealitateaTV)
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger