AcasăNewsSute de mii de facturi GREȘITE, descoperite la furnizorii de energie și...

Sute de mii de facturi GREȘITE, descoperite la furnizorii de energie și gaze. Cifrele exacte, anunțate în ședința de Guvern – VIDEO

Sute de mii de facturi GREȘITE, descoperite în urma controalelor la furnizorii de energie și gaze. Cifrele exacte, anunțate în ședința de Guvern - VIDEOSute de mii de facturi GREȘITE, descoperite în urma controalelor la furnizorii de energie și gaze. Cifrele exacte, anunțate în ședința de Guvern - VIDEO

Sunt informații noi venite în așa-numita „criză a facturilor uriașe”, cum a ajuns să fie cunoscut subiectul în spațiul public, după ce nu puțini au fost românii care s-au trezit, în ultima perioadă, cu facturi cu sume de multe ori amețitoare pe facturile de energie electrică sau gaze naturale.

Un secretar de stat din Ministerul Energiei, condus de către liberalul Virgil Popescu, a prezentat, la începutul ședinței de Guvern de miercuri, 2 februarie, cifrele din dreptul facturilor întocmite greșit, constatate în urma verificărilor ce s-au derulat la nivelul furnizorilor de curent electric și gaze naturale.

„În urma controalelor care au fost desfășurate la toți furnizorii de energie electrică și gaze naturale, (…) la nivelul săptămânii trecute au fost identificate 89.195 de facturi greșite, iar la nivelul energiei electrice au fost identificate peste 450.000 de facturi greșite”, a precizat acesta.

Peste jumătate din facturi, refăcute

În urma acestor controale desfășurate de ANPC s-a dispus refacerea facturilor care au fost întocmite greșit și că procesul este în desfășurare.

„Au fost peste jumătate dintre aceste facturi pentru partea de energie electrică refăcute și urmează să avem datele la sfârșitul săptămânii, în care suntem convinși că vom atinge target-ul în ceea ce privește refacerea acestor facturi întocmite greșit inițial de furnizorii de energie electrică și gaze naturale”, a susținut secretarul de stat, de față cu premierul Nicolae Ciucă și cu ceilalți miniștri prezenți la ședinta de miercuri a Executivului, aflată în desășurare la momentul de față, la Palatul Victoria.

371 afisari

6 COMENTARII

  1. Ce s a nascut din capul lui orban si catu si a produs ceva bun , de ce s or fi bagat sa dea vietile peste cap si sa puna economia la pamant!!

  2. Ce e chestia asta cu,, au greșit,, ? Mai avem procurori, sau s-au dus la Bruxelles, cu sediul în Lichtnstein ?

  3. & Probabil că „semnalul politic” al momentului cu „facturi greșite” este acela de reducere a cheltuielilor publice cu valori asemănătoare celor din facturile greșite, pentru a fi obținut criteriul ,,statul minimal”, criteriu promovat de liberali și finanțatori ca Patriciu, Adamescu, Cataramă, etc, criteriu cu care partidele de dreapta au obținut responsabilitatea de a guverna, ?

  4. Mai fraților voi nu vedeți că ăștia ne iau de proști și ne pune in cârcă cât vor și ce vor.
    Bătaia asta de joc trebuie să înceteze imediat și să zboare cu toții de la PNL, iar PSD ne vrăjește și aburește covrigarul revoluționar , cu mutra aia lui de fier îndoit, ultim ăștia la cald tot timpul pentru cunoscători.
    Unde ajung cu astfel de specimene trebuie sa existe o soluție finala…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger