AcasăNewsSute de masini facute scrum, intr-o parcare (VIDEO)

Sute de masini facute scrum, intr-o parcare (VIDEO)

Au venit cu masina la festival, dar au ramas pietoni in doi timpi si trei miscari, odata ce un incendiu de proportii a transformat in scrum sute de masini parcate in imediata apropiere a zonei in care se desfasura evenimentul.

Totul s-a intamplat miercuri seara, pe raza localitatii portugheze Castelo de Vide, situata la mai putin de 250 de kilometri de capitala Lisabona. Din fericire, nu au existat victime in randul miilor de persoane care venisera la festival si care, in prima faza, au fost evacuate din zona, ca masura preventiva.

Insa o mare parte dintre oamenii veniti la distractie s-au ales cu serioase batai de cap, dupa ce, din cate mentioneaza presa locala, nu mai putin de 422 de masini au ajuns complet de neutilizat, dupa au fost cuprinse de flacari si de nori grosi de fum.

Insa in ciuda faptului ca in zona au intervenit echipaje de pompieri, iar salvatorii au facut eforturi considerabile sa limiteze proportiile dezastrului, pagubele au fost semnificative, lucru usor de observat doar privind imaginile urmatoare.

[youtube]a8Hu4sxFpuY[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger