AcasăDezvaluiriSute de MASCAȚI asediază Complexul Comercial Europa. OPERAȚIUNE REUȘITĂ

Sute de MASCAȚI asediază Complexul Comercial Europa. OPERAȚIUNE REUȘITĂ

Operațiune Reușită a Poliției în Capitală. Șapte sute de poliţişti şi 250 de jandarmi participă miercuri la un control în Complexul Europa din Bucureşti, fiind vizate infracţiuni de natură economică şi judiciară. Percheziţii au loc şi la locaţii din judeţele Ilfov şi Ialomiţa. Activitatea infracţională a fost monitorizată încă din luna februarie, iar o sută de persoane vor fi duse la audieri.

„Aproximativ 700 de poliţişti, din toate structurile Poliţiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, acţionează într-un complex comercial situat pe raza sectorului 2. Acţiunea are loc în cadrul unui dosar ce vizează săvârşirea mai multor infracţiuni, atât de natură economică, cât şi judiciară”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Pentru noutăți, citiți și Mascații din București AU RUPT: Lovitura de la Complex Europa, UN SUCCES. Un polițist a fost ARESTAT

Sursa citată a precizat că sunt puse în aplicare peste 40 de  autorizaţii de percheziţie în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Ialomiţa, precum şi mandate de aducere emise pe numele a peste 100 de persoane, suspecţi şi martori.

Persoanele urmează a fi audiate în sedii ale subunităţilor de poliţie de pe raza întregului municipiu.

„Întreaga activitate beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. Alături de poliţişti, participă şi peste 250 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Acţiunea are şi suportul aerian  asigurat de Inspectoratul General de Aviaţie din cadrul M.A.I”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Surse precizează că documentarea infracţiunilor cercetate a început în luna februarie, activitatea din această zi fiind programată încă de la începutul lunii iulie. Totodată, acestea au precizat că este vizat Complexul Europa.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc