AcasăNewsSute de licente in alb pentru firmele de transport

Sute de licente in alb pentru firmele de transport

In plasa controalelor inspectorilor ARR nu pica si cotizantii

Probabil ca impulsionati atat de avalansa de accidente in care au fost implicate nenumarate mijloace de transport in comun, cat si de faptul ca inculpatii din dosarele de pana acum au fost achitati de instante si le rad in nas, procurorii anticoruptie pun tunurile pe Autoritatea Rutiera Romana.

In plasa controalelor inspectorilor ARR nu pica si cotizantii

ARR este o institutie considerata de multi drept „stat in stat”, ai carei nenumarati angajati sunt suspectati de comiterea unor fapte de coruptie in mod repetat si cu consecinte dintre cele mai nefaste, regasite in statistica macabra a tragediilor petrecute pe sosele.

La gramada!

Anchetatorii detin informatii ca primirea de spaga a capatat deja valente generalizate aici, atat inspectorii, cat si cei cu inalte functii de conducere facand adevarate averi din vanzarea licentelor anuale pentru firmele de transport. Exista chiar suspiciuni ca unele societati cu activitate in domeniu primesc certificatele trebuincioase la gramada, in alb, fara ca nimeni sa verifice barem respectarea celor mai elementare prevederi legale. Astfel, reprezentantii firmelor iau licentele cu sacosa si le completeaza ei, dupa bunul plac.

Matei Gabriel

author avatar
eNational
305 afisari

1 COMENTARIU

  1. ..domnilor care este ..noutatea in aceasta informatie??intrebati-l pe golanul de la cotroceni,cum era ,pe vremea cand era ministrul transporturilor??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger