AcasăNewsSute de kilograme de carne stricata, descoperite intr-un hipermarket din Capitala!

Sute de kilograme de carne stricata, descoperite intr-un hipermarket din Capitala!

Mare atentie de unde va faceti cumparaturile pentru Paste! Cum mai sunt doar cateva zile pana la marea sarbatoare, iar gospodinele fac deja ultimele pregatiri pentru masa de Sarbatorile Pascale, inspectorii au intetit controalele la comercianti.

Iar o astfel de actiune a reprezentantilor Directiei Sanitar Veterinare, insotiti de politisti de la Directia de Investigare a Fraudelor, a scos la iveala nereguli intr-un hipermarket din Bucuresti. Conform digi24.ro, nu mai putin de 400 de kilograme de carne alterata au fost descoperite, miercuri, intr-un centru comercial din Capitala. Numele acestui hipermarket nu a fost dat, pentru moment, publicitatii.

Inspectorii au luat la verificat actele de provenienta a carnii, odata ce au descoperit neregulile. Mai ales ca, potrivit sursei citate, carnea cu probleme era explusa la raft la momentul descinderii echipelor de control, si ar fi putut fi achizitionata de oamenii aflati la acel moment la cumparaturi, fara sa-si imagineze vreo clipa ce au constatat inspectorii.

282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger