AcasăNewsSute de blocuri din Sectorul 4, fără apă caldă până pe 3...

Sute de blocuri din Sectorul 4, fără apă caldă până pe 3 iulie. Zonele afectate 

apa caldaSute de blocuri din Sectorul 4, fără apă caldă până pe 3 iulie. Zonele afectate 

Sute de blocuri din Sectorul 4, dar și Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, rămân fără apă caldă pentru aproape o lună de zile.

Furnizarea apei calde va fi oprită până pe 3 iulie din cauza unor lucrări de reparaţii „esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire”.

590 de blocuri afectate

Lucrările vor începe din 14 iunie, a transmis Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A.

Potrivit companiei, lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la intersecţia străzilor Turnu Măgurele şi Democraţiei şi impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de aproximativ 590 de blocuri şi Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00.

„Lucrarea presupune înlocuirea a aproximativ 50 de metri de conductă (tur şi retur) cu diametrul de 1100 mm. Cu această ocazie va fi efectuată şi înlocuirea punctului fix, prin montarea unor elemente de construcţie metalică pentru a menţine siguranţa în exploatare din punct de vedere a dilatărilor reţelei de termoficare”, a transmis Termoenergetica.

Se fac lucrări de înlocuire a unor conducte

Cu ocazia derulării acestor lucrări, echipele companiei vor efectua mai multe operaţiuni tot pentru menţinerea în siguranţă a exploatării acestei magistrale, respectiv: revizia compensatorilor de tur şi de retur din două cămine de vizitare (Strada Luică) şi înlocuirea unor aerisiri şi a unor curbe de conductă şi înlocuirea unui alt cupon de ţeavă pe această conductă în căminul de termoficare aflat pe strada Moldoviţa. Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 290 de blocuri va fi sistată până în data de 03 iulie 2022, ora 24.00.

De asemenea, în această perioadă vor fi efectuate şi verificările hidraulice de etanşeitate pe Magistrala Progresu – Berceni, pentru tronsonul amplasat în perimetrul străzilor Luică, Stupilor, Covasna, Uioara, Reşita, Giurgiului şi Bulevardul Brâncoveanu.

author avatar
Andreea Vlad
620 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville