AcasăNewsSute de blocuri din Bucureşti au rămas fără căldură şi apă caldă....

Sute de blocuri din Bucureşti au rămas fără căldură şi apă caldă. Zonele afectate de avariile Termoenergetica

Anunț pentru locuitorii Capitalei. Termoenergetica începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică (sursa foto: realitateadebuzau.net)

Sute de blocuri din Bucureşti au rămas fără căldură şi apă caldă. Termoenergetica a făcut un anunț important pentru românii „legaţi” la sistemul centralizat.

Societatea a anunțat că aproximativ 300 de blocuri din București au fost afectate de lipsa apei calde și a căldurii. Compania a furnizat și o listă a blocurilor afectate și avariate.

Anunţul pe care l-a făcut Termoenergetica

Circa 300 de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură, iar termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este unul estimat.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A.

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, transmite Termoenergetica.

Lista blocurilor afectate de avarie, AICI.

author avatar
Andrei Ștefan
1.190 afisari

3 COMENTARII

  1. Sa i stranga de oua cet pe primarii care au tras linii pe asfsat pe bani grei din buget ,au pus borduri triple au pus bancute si apoi altii le au dat la fier vechi dar reteaua de termoficare nu au putut sa o faca ,nu au avut bani!!

    • Ce bà và e frig? ATI votat Neicusor si clothilde si acu nu va mai place? Nu mai e bn? Mai puneti o Haina p voi afara sint 19°C..

  2. Avariile in sistemul centralizat de incalzire vor fi ca margelele pe atza, una dupa alta, pentru ca din 1989 incoace nimeni nu a facut nimic in afara de carpeli. Banii s-au papat cu amantele, vilele de la munte, masinile noi pentru sefi, primele fara numar si tevile sunt ciur, avand in vedere ca au chiar si 40 de ani vechime. Centrala ta de bloc/apartament e sfanta, dai drumul cand vrei in functie de cat ai in buzunar, da cica poluezi. Termoenergetica nu polueaza deloc atunci cand scoate rotocoale de fum cat trenul de Caracal de mari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger