AcasăNewsSustinatorii lui Geoana de la Dabuleni si-au iesit din pepeni

Sustinatorii lui Geoana de la Dabuleni si-au iesit din pepeni

Mircea Geoana nu suporta singuratatea politica si lanseaza un nou partid. Anuntul a fost facut la Dabuleni, fieful de drept al “senatorului pepenilor”.

Renegat la partid si Senat, Mircea Geoana isi incarca bateriile la Dabuleni

Ca asa stau lucrurile a demonstrat-o vacarmul starnit in localitate de venirea proaspat detronatului Geoana. Sfidand frigul, localnicii s-au strans buluc sa-si intampine senatorul, iar pana la venirea lui au izbucnit in potop de acuzatii la adresa lui Victor Ponta, caruia i-au si transmis public ca nu are ce cauta pe la ei. In schimb, s-au intrecut in laude la adresa lui Geoana: „Cel mai cult si mai destept om din PSD…om cu minte la cap, cu diplomatie, cu carte…om bun, care ne-a ajutat, ne-a facut paduri, plantatii…”. Odata ajuns la Dabuleni, Mircea Geoana le-a vorbit sutelor de sustinatori inghesuiti in Caminul Cultural despre nedreptatile indurate de el si de intentia de a aface un partid nou, “curat” si neatins de “degradare morala”, menit sa reprezinte “adevarata opozitie” la actuala putere. Aclamat la scena deschisa, Geoana a pus degetul pe ranile Romaniei: “democratie de fatada, economie de piata deformata, o societate deja bolnava”. Defecte grave, care insa nu i-au sarit in ochi in cei trei ani de exercitat a doua functie in stat. Profitand de entuziasmul asistentei, Geaona si-a indemnat sustinatorii sa puna umarul nu numai la salvarea tarii, dar si la “eliberarea” PSD-ului de sub ocupatia actualei conduceri. Respectiv sa-l lase pe Victor Ponta fara partid, ca sa vada si el cum e.

Pedelistul Urban ii tine partea lui Geoana

In timp ce PSD, chibitat de Putere, se chinuia sa smulga scaunul de presedinte al Senatului de sub fundul lui Mircea Geoana, democratul Iulian Urban i-a dat dreptate victimei. “Mircea Geoana a fost revocat in mod neconstitutional, chiar daca votul plenului este suveran. Vointa plenului Senatului se poate relua in momentul in care PSD va justifica incalcarile de Regulament savarsite de Mircea Geoana”, sustine sus si tare senatorul PDL, jurist de meserie.

author avatar
Simona Badulescu
534 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger