AcasăNewsSuspiciuni grave in dreptul unor angajate ale unei banci din tara

Suspiciuni grave in dreptul unor angajate ale unei banci din tara

Totalul de achitat dupa sase ani de la obtinerea creditului se ridica la peste 68.700 de lei

Un caz ce pare sa dovedeasca, o data in plus, ca banul e ochiul dracului. Lucrau la banca, dar in loc sa aiba grija de banii clientilor au ajuns sa fie banuite ca si-au insusit sume din economiile oamenilor.

Suspiciunile planeaza asupra a doua angajate ale unei agentii bancare din Alba, care s-au trezit, vineri dimineata, cu politistii la usa. Mai exact, s-au facut nu mai putin de patru perchezitii in Zlatna si in Tauti, doua localitati de pe raza judetului amintit pe care cele doua femei domiciliaza sau au proprietati. Dupa aceste verificari vor fi incheiate, femeile vor fi duse la audieri, pe baza de mandat.

Nu mai putin de 108 persoane s-au trezit pagubite, dauna in cazul de fata depasind 3,2 milioane de lei, sustin oamenii legii din cadrul IPJ Alba, care au pornit pe teren, alaturi de lucratorii de la Actiuni Speciale, pentru a strange probe in cazul de fata.

Reteta aleasa

Conform oamenilor legii, incepand din 2012 si pana in decursul acestui an, cele doua femei si-ar fi insusit, fara drept, sume de bani din randul celor clientii bancii in conturile personale de depozit. De parca nu ar fi fost suficient, angajatele „i-ar fi indus in eroare pe unii clienti ai bancii, pentru care nu ar fi efectuat operatiuni de depunere a banilor in cont sau nu ar fi deschis conturi de depozit pe numele acestora, insusindu-si banii si eliberandu-le documente care atestau, in mod fictiv, ca sumele de bani au fost depuse in conturile lor si au fost introduse in circuitul bancar”. Asa au ajuns sa fie suspectate de delapidare, dar si de inselaciune. Ramane de vazut ce masuri vor dispune oamenii legii in cazul lor.

552 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger