AcasăNewsSuspiciune de crima la Bacau: Om de afaceri gasit mort, legat si...

Suspiciune de crima la Bacau: Om de afaceri gasit mort, legat si cu urme de lovituri pe corp

Un important om de afaceri din Moldova a fost gasit mort, joi dimineata, in propria casa de langa Bacau. Vasile Damian a fost gasit de sotie cu picioarele legate si cu urme de lovituri de corp. Procurorii si politistii cerceteaza acum la vila in care a fost gasit afaceristul. Valeriu Damian avea 67 de ani si era patronul mai multor benzinarii.

„Am primit solicitarea la ora 03.06. Ne-am deplasat cu un echipaj cu medic. Am gasit pacientul, victima legata. Prezenta echimoze si semne de violente, era decedata. Am anuntat politia, procuratura. Nu am deplasat victima de la locul incidentului ca sa nu umblam in locul crimei. Probabil ca in noaptea asta s-a intamplat. Sotia a anuntat incidentul”, a declarat Sorin Enescu, purtatorul de cuvant al Ambulantei Bacau, potrivit Realitatea TV.

„Victima a fost gasita decedata. Sunt indicii ca a fost victima unei infractiuni de omor. Mai multe indicii nu am”, a declarat Felix Banila, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau.

Apropiati ai omului de afaceri Vasile Damian exclud ipoteza unor probleme legate de firmele pe care le detinea, printre care si benzinariile Helios.

Vezi AICI ce ipoteze au anchetatorii in cazul mortii omului de afaceri Valeriu Damian!

author avatar
Dana Conerth
631 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger