AcasăNewsSuspendarea presedintelui in viziunea lui Iliescu: Uselistii au de ce, dar n-au...

Suspendarea presedintelui in viziunea lui Iliescu: Uselistii au de ce, dar n-au cu ce!

Ion Iliescu nu se dezice. In stilu-i caracteristic, presedintele de onoare al PSD a spulberat in doi timp si trei miscari visul USL de-al suspenda pe Basescu.

Ion Iliescu nu crede ca USL va reusi sa adune voturile necesare pentru a-l suspenda pe presedintele Romaniei

Atitudinea si declaratiile sefului statului justifica demersul, este de parere fostul lider social-democrat care pune insa degetul pe rana, aratand ca intentia nu este sustinuta de un numar suficient de mare de alesi. „Problema fundamentala e daca exista o majoritate parlamentara decisa sa realizeze sustinerea unei actiuni, altfel, nu stiu. Motive sunt nu unul, ci zeci, daca se face o treaba serioasa”, a declarat Ion Iliescu. Ca USL sta prost cu votul in Legislativ o recunoaste si liberalul Teodor Melescanu, care a precizat insa ca reprezentantii Opozitiei incearca sa gaseasca sprijin in tabara Puterii. „Se va discuta la USL pe textele juridice, pe Constitutie, sa se elaboreze un punct de vedere. In afara de decizia politica, e si problema voturilor, a majoritatii. Ridica o problema daca nu vor vota decat deputatii si senatorii USL. (…) Stiu ca sunt niste discutii, niste consultari  (cu parlamentari ai Puterii – n.r) si in functie de ele se va sti mai clar care e situatia”, a afirmat Melescanu. Tot in deputatii si senatorii PDL isi pune sperantele si senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu.

Traian Basescu

„Populatia isi doreste cu ardoare sa scape de Basescu, insa nu avem voturile in Parlament. Dar, poate la ce se intampla acum in PD-L, s-ar putea sa avem parte de o supriza placuta”, a precizat social-democrata.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
320 afisari

1 COMENTARIU

  1. lepra bolsevica stie ca n-au motiv de suspendare .la CC ar lua-o-n gura !si atunci,carpa kaghebista zice ca idiotii au facut „un pas tactic”.ha! sa mori de ras!mama,ce prostalai la usl iun frunte cu idolul lor ilici asasinul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger