AcasăNewsSuspectul in cazul crimei de la Oradea, gasit

Suspectul in cazul crimei de la Oradea, gasit

Barbatul pe urmele caruia au fost, de zile intregi, oamenii legii din Oradea, dar nu numai a fost gasit. Informatia localizarii sale a fost aflata chiar in ziua in care Dalia a fost condusa pe drumul fara de intoarcere.

UPDATE: Suspectul a murit, in ambulanta, in drum spre spital.

Este vorba despre barbatul banuit ca si-ar fi ucis fosta iubita, o tanara in varsta de doar 24 de ani, pe care ar fi luat-o intr-o masina, fara voia ei, dar si ca, inainte de acest gest extrem ar fi impuscat un alt om, in plina strada, dupa care a dat bir cu fugitii.

Dupa ce s-au facut eforturi pentru a fi despistat, intre timp fiind emis inclusiv un mandat de arestare in lipsa pe numele sau, suspectul a fost gasit in cele din urma, intr-un apartament din Oradea, in care se pare ca mai facusera verificari, fara succes, si zilele trecute. Conform presei locale, barbatul ar fi fost localizat in cartierul oradean Nufarul.

A fost, insa, o actiune de prindere incheiata la spital pentru barbatul cautat de politie, pentru ca, din cate noteaza ebihoreanul.ro, individul ar fi dat sa scape de oamenii legii sarind pe geam de la nivelul etajului 4. Ranit, suspectul a ajuns, asadar, pe mana medicilor de la salvare, care l-au dus la o unitate medicala.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger