AcasăNewsSuspectul in cazul atacului comis in redactia unui cunoscut cotidian francez, arestat!

Suspectul in cazul atacului comis in redactia unui cunoscut cotidian francez, arestat!

Procurorii parizieni au decis emiterea unui mandat de arestare pe numele unui barbat suspectat ca ar fi deschis focul in redactia publicatiei franceze „Liberation”, ranind grav un tanar asistent foto in varsta de 23 de ani.

Individul despre care nu au fost date publicitatii foarte multe informatii – in afara portretului-robot, emis la cateva ore dupa producerea incidentului – s-ar numi Abdelhakim Dekhar si ar avea intre 35-40 de ani. A fost retinut intr-o suburbie a capitalei franceze, la doua zile de la comiterea atacului din sediul redactiei cunoscutului cotidian, conform BBC. In tot acest timp, tanarul care s-a nimerit a fi in calea gloantelor plecate din arma folosita de autorul infractiunii se afla internat in spital, medicii straduindu-se sa il repuna cat mai repede pe picioare.

Anchetatorii urmeaza sa stabileasca acum daca suspectul ar putea fi autorul unui alt atac armat,  care a sadit groaza in randul parizienilor – cel comis in fata sediului unei banci, in urma caruia un barbat a fost impuscat.

[youtube]5RZnHFM0H10[/youtube]

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger