AcasăNewsSuspectul în cazul dublei crime de la Timișoara a fost prins. Ce...

Suspectul în cazul dublei crime de la Timișoara a fost prins. Ce s-a aflat despre bărbatul de 38 de ani

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Principalul suspect în cazul dublei crime care a șocat Timișoara a fost prins, după două zile de la momentul tragediei. Doi bătrâni au fost uciși în casa lor din centrul orașului. După nenorocire, polițiștii au făcut eforturi pentru a-l prinde pe autor, fiind cerut inclusiv sprijinul cetățenilor, fiind făcute publice portretul robot și imagini surprinse de camerele de supraveghere, în vederea depistării suspectului.

Din primele date, bărbatul considerat a fi principalul suspect în acest caz înfiorător a fost prins, joi seară, pe stradă și nu ar fi opus rezistență în momentul capturării. A fost imobilizat, urmând să fie dus la audieri.

Ce le-ar fi spus suspectul anchetatorilor

Suspectul, Andrei M., are 38 de ani. Și se pare că o cunoștea pe bătrâna ucisă, aceasta fiind administratora clădirii. Potrivit Antena 3, bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că era drogat atunci când a intrat în casă și i-a atacat pe cei doi bătrâni. Conform sursei citate, acesta și-ar fi recunoscut faptele, iar din primele informații se pare că acesta locuise cu chirie chiar în apartamentul de lângă cei doi bătrâni care au fost uciși. În timpul în care locuise acolo, se pare că a acumulat o restanță la întreținere de câteva mii de lei.

Mai mult, se pare că bătrâna – care era administrator al imobilului – ar fi vrut să-l ajute, astfel că ar fi pus bani de la ea pentru cheltuieli, doar că suspectul ar fi plecat într-o noapte din apartament, fără să se mai întoarcă, lăsând-o pe victimă cu paguba.

De altfel, acesta ar fi fost și motivul pentru care bătrâna i-ar fi deschis ușa, dat fiind faptul că îl cunoștea pe bărbat.

Mai mult, s-a aflat că suspectul ar fi știut că data la care bătrâna încasa, în calitate de administrator al clădirii, banii de întreținere de la locatari. Se pare că acesta ar fi fost și gândul cu care ar fi intrat peste ei în casă, mai ales că s-a aflat că din casă ar fi lipsit peste 12.000 de lei, bani care ar fi provenit, cel mai probabil, de la sumele colectate de la întreținere.

Mesajul MAI, după prinderea suspectului

Joi seară târziu, Ministerul de Interne a transmis, pe Facebook, un mesaj prin care se anunța prinderea suspectului în cazul dublei crime de la Timișoara.

Suspectul dublei crime de la Timișoara a fost prins!
Mulțumim cetățenilor care s-au implicat și, în urma vizionării portretului robot și a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia!
Mulțumim polițiștilor și procurorului, care au lucrat zi și noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect!
Transmitem și pe acesta cale condoleanțe familiei îndoliate!” – au precizat reprezentanții MAI.

Marți seară, doi soți din Timișoara, în vârstă de 75 şi 78 de ani, au fost uciși în casa loc din Timișoara. S-a aflat că bunicii stăteau de vorbă la telefon cu un nepot care locuiește în afara țării, în momentul în care au auzit zgomote în casă. Convorbirea s-a întrerupt la un moment dat. Nepotul a sunat un văr, care locuiește în Timișoara. Iar acesta a mers la apartamentul bătrânilor, găsindu-i pe cei doi bunici fără suflare și dând peste bărbatul care a apucat să fugă.

author avatar
Andrei Coman
405 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger