AcasăNewsSuspect reținut în cazul dublei crime de la Șimon

Suspect reținut în cazul dublei crime de la Șimon

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Principalul suspect în cazul morții celor doi tineri soți găsiți fără suflare în casă, în localitatea Şimon – comuna Bran, din județul Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore de către anchetatori.

S-a aflat că e vorba despre un văr al bărbatului găsit decedat în prima zi a acestei săptămâni. În acest caz, anchetatorii au făcut investigații la fața locului, au stat de vorbă cu patru martori – rude ale suspectului și ale victimelor, și au făcut percheziții la locuința suspectului.

Conform oamenilor legii, suspectul ar fi intrat în locuința victimelor, înarmat cu un un cuţit şi un topor, după ce ar fi spart un geam de la o ușă de acces.

Ce au anunțat anchetatorii

„În urma unor cercetări complexe începute de dimineață, imediat după sesizare și terminate în jurul orei 21.30, respectiv acte medicale, constatări medico-legale preliminare, declarațiile inculpatului de recunoaștere parțială a faptelor și declarațiile a 4 martori (membrii de familie cu inculpatul și cu victimele), din cercetările efectuate la fața locului, percheziția domiciliară la locuința inculpatului și alte investigații ale organelor de cercetare penală, procurorul de caz a reținut următoarea stare de fapt:

În noaptea de 15/16.01.2023, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon.

În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor.

Față de inculpatul P.I.D. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunile de violare de domiciliu şi omor calificat, prevăzute de art.224 alin.1,2 Cod Penal și art.189 alin.1 lit.f Cod Penal”, se arată în comunicatul emis de Parchet, citat de antena3.ro.

Vă amintim că cei doi soți au fost găsiți morți în casă, luni, de către rude. Bărbatul avea 38 de ani, iar soția sa 32 de ani. Din primele informații, alerta s-a dat după ce tânărul nu a mai ajuns la muncă, luni dimineață.

author avatar
Andrei Coman
169 afisari

3 COMENTARII

    • marsh imputzitule:
      -se certau ca intre rude(…..)
      numai ca cei 2 -pompier/isu, assistenta,
      „eroii nostri”
      au exagerat cu PROVOCAREA
      printre altele cica si-au intins strasina peste casa suspectului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger