AcasăNewsSurse: PDL-istii Cristian Preda si Sever Voinescu au demisionat din functiile de...

Surse: PDL-istii Cristian Preda si Sever Voinescu au demisionat din functiile de conducere

Cristian Preda si Sever Voinescu au demisionat, vineri, din functiile de conducere pe care le ocupau in PDL, potrivit unor surse din interiorul partidului.

Vicepresedintele Sever Voinescu si prim-vicepresedintele PDL, Cristian Preda, au demisionat din functiile de conducere detinute in formatiunea condusa de Blaga, conform unor surse din interiorul formatiunii democrat-liberale. Cei doi si-au anuntat deciziile in cadrul sedintei Colegiului Director al PDL, care este in desfasurare la aceasta ora, la Palatul Parlamentului.

In cadrul aceleiasi sedinte, Cezar Preda si-a anuntat colegii ca nu mai demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL-ului. „(Cezar Preda – n.r.) a revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru ca demisiile nu se iau in fierbinteala unui subiect”, a eclarat Ioan Oltean.

Colegiul Director al PDL analizeaza, vineri, intr-o sedinta ce are loc la Palatul parlamentului, rezultatele alegerilor din 9 decembrie. „Vom face o analiza serioasa, o sa avem cinci puncte pe ordinea de zi, inclusiv convocarea Consiliului National si a Conventiei”, a declarat liderul PDL, Vasile Blaga, inainte de inceperea sedintei.

author avatar
eNational
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger