AcasăNewsSurse: Ontanu, Negoita, Piedone, Poteras, candidatii PDL la primariile de sector ale...

Surse: Ontanu, Negoita, Piedone, Poteras, candidatii PDL la primariile de sector ale Capitalei

Nicolae Ontanu, Liviu Negoita, Cristian Popescu Piedone si Cristian Poteras ar urma sa fie candidatii PDL la primariile sectoarelor 2, 3, 4 si 6 ale Capitalei, candidatul pentru Primaria Generala urmand a fi stabilit pana pe 15 martie au declarat, sambata, pentru Mediafax, surse din PDL.

Neculai Ontanu

„Pentru sectoarele 1 si 5 se asteapta rezultatele sondajelor. Un sondaj a fost facut pentru stabilirea candidatului pentru Primaria Capitalei, iar in acesta a iesit pe primele locuri Silviu Prigoana, dar urmeaza sa fie facut un alt sondaj, astfel incat pana la 15 martie sa fie stabiliti toti candidatii”, potrivit surselor citate.

De altfel, vicepresedintele PDL Elena Udrea a precizat, sambata, ca formatiunea a stabilit candidatii pentru primariile de sector, fara sa anunte, insa, numele lor. „Ne-am fixat candidatii la toate sectoarele, la Bucuresti. O sa-i anuntam in perioada urmatoare, cu o strategie potrivita. Suntem la finalul evaluarii si sunt convinsa ca PDL la Bucuresti va face o surpriza frumoasa, pentru ca nu doar avem in acest moment doua sectoare in care detinem primaria, dar avem mari sanse sa mai castigam cel putin un sector”, a declarat Udrea.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger