AcasăNewsOficial: Motiunea de cenzura, respinsa. Guvernul Dancila isi vede de drum

Oficial: Motiunea de cenzura, respinsa. Guvernul Dancila isi vede de drum

UPDATE: S-a anuntat oficial, dupa vot, au fost 200 de voturi „pentru”, 7 „impotriva” si trei abtineri.

 

Se anunta, pe surse, momentan, esecul motiunii de cenzura initiate de Opozitie, fiind inregistrate doar 202 voturi”pentru” din 233 necesare pentru ca demersul sa treaca de Parlament. Se asteapta anuntarea rezultatului oficial al votului.

Dupa ce a fost dezbatuta in sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in prezenta premierului si a ministrilor, si dupa ce Viorica Dancila a sustinut cauza Executivului, demontand, in doua interventii de la tribuna, acuzatiile aduse de initiatorii si sustinatorii demersului Opozitiei, parlamentarii au trecut prin fata urnelor. A fost o procedura de vot secreta, cu bile, in urma careia s-a facut anuntul oficial al rezultatului. In tot acest timp, Dancila si ministrii au asteptat la prezidiu, multi discutand intre ei.

E de mentionat ca parlamentarii social-democrati au fost prezenti in sala, pentru a fi asigurat cvorumul, insa nu au votat, dupa cum s-a decis la varful formatiunii.

sursa foto: gov.ro

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari

2 COMENTARII

  1. Vrabia ,Mihai Viteazul !!,tot asa si FASSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAA dirijata lautareste de Orban .
    In materie de organizare si eficienta Orban are ORBUL GAINILOR .
    DATI-L jos pe acest fanfaron de Orban ,voi cei care ati mers langa el ati pierdut din credibilitate ,da voi toti PNL,Alianta plus,PMP ,Pro Romania .
    V-ati bucurat ca un limbric s-a strecurat iar in borsul vostru ,pupincuristul Steriu !!,ala-i prostul de serviciu ,traseistul ,oportunistul ,YESMANUL !!! al de s-a trezit peste noapte bagat in seama in loc de bagat de unde a iesit.
    Le-ai promis Orbane posturi de ministri tradatorilor ,pai mai zevzecule iti trebuiau inca 35 de voturi !!,nici artimetica n-ai habar ?,de unde atitia ministri ??.
    CEX ,SEX vorba Zambilichii -Viorichii fie ce-o fi ,dar valea ,ti-ai dovedit limitele de INCOMPETENTA !!,tu vrei sa guvernezi ??.CHIAR VREI SA GUVERNEZI ??.
    Dle Johanis asta-i arma cu care vrei sa iei al ll lea mandat ???.
    Daca nu revin in tara niste PRIBEGI CU SANGE IN INSTALATIE tara asta se prapadeste .

  2. Ce s-a dat pe mere s-a luat pe pere. Cand generalu imparatul Pirus al Epirusului o populatie tracica in vecinatatea cismi romane a castigat batalia cu romanii nu mai ramasese decat generalul si garda sa pe campul de lupta 35 de oameni. Apoi a zambit amar dar nu mai traia nimeni cu cine sa impartaseasca victoria. Apoi a intors capul spre Roma si a exclamat-La ce folos o astfel de victorie!
    Victoria legendara a lui Pirus a fost doar un zambet pentru ca Pirus a luptat tracic fara greseli cu multa barbatie curaj multa tactica si tehnica asi culmea a invins. Insa cand a privit spre Roma stia ca o sa vina zeci de legiuni si o sa fie invins. Ceea ce s-a si intamplat. A fost invins si impins mult departe de Macedonia de Nord de azi.
    Politicienii au invins care cum unii la Ioro altii la motiune a la Pirus cum zic au zambit pana ieri. Dar acum intorc fata spre Romania… tragic. La ce folos?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger