AcasăNewsUpdate. Frații Tate, REȚINUȚI! Mandate europene de arestare emise pe numele lor!

Update. Frații Tate, REȚINUȚI! Mandate europene de arestare emise pe numele lor!

sursa foto: romania24.ro

Situația fraților Andrew şi Tristan Tate revine în prim-plan. Din câte se pare, cei doi au fost reținuți luni seară, 11 martie.

UPDATE: Apar noi informații după ce s-a aflat despre reținerea celor doi frați Tate. Ce a anunțat poliția, marți dimineață.

IPJ Ilfov: Două mandate europene de arestare, emise de autorităţile judiciare din Marea Britanie

„La data de 11 martie a.c., în jurul orei 23:15, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din Voluntari au pus în aplicare două mandate europene de arestare, emise de către autorităţile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii”, anunţă IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

În acest caz s-a mai anunțat că cei doi bărbaţi au fost prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cooperarea s-a realizat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.


 

Frații Tate ar fi fost reținuți, din nou, de data aceasta în baza unor mandate europene de arestare emise de către Marea Britanie.

Ridicați de polițiști luni seară

Conform mai multor surse juridice, frații Tate au fost ridicați de polițiști, luni seară, de la o locație din județul Ilfov. Aceștia ar avea mandate europene de arestare emise de Marea Britanie pentru infracțiuni sexuale.

S-a mai aflat că, după reținere, cei doi au fost duși în arestul Poliției Capitalei.

În cursul zilei de marți, cei doi ar urma să fie duși la Curtea de Apel București, instanța care poate să admită arestarea preventivă, în baza solicitării făcute de Marea Britanie pentru a fi trimiși și cercetați acolo.

author avatar
Andrei Coman
425 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger